مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزینس

مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزینس را می توان سریعترین روش اخذ اقامت موقت آمریکا نامید که در طی 6 ماه تا 1 سال امکان دریافت ویزا و سفر به آمریکا را برای متقاضی و خانواده ( همسر و فرزندان زیر 21 سال ) فراهم می آورد. برنامه ویزای E2 که از طریق سرمایه گذاری یا ایجاد بیزینس در آمریکا انجام میشود مناسب افرادی می باشد که توانایی مالی کافی برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 را ندارند و همچنین تمایل به تحصیل در آمریکا ندارند.

تحت برنامه مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزینس – ویزای E2 – متقاضی باید به میزان قابل توجهی در یک تجارت در حال فعالیت سرمایه گذاری نماید و مالکیت 50% یا بیشتر تجارت را در اختیار داشته باشد و یا خود یک شرکت را تاسیس و راه اندازی کند و شخصاً مدیریت آن را بر عهده بگیرد و اقامت موقت 2 ساله آمریکا دریافت کند که این مدت اقامت به صورت نامحدود قابل تمدید می باشد و تا زمانی که متقاضی تمایل به ادامه سرمایه گذاری در آمریکا داشته باشد می تواند اقامت موقت خود و خانواده خود را تمدید نمایند.مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزینس

شرایط مورد نیاز برای مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزینس :

  • متقاضی باید تابعیت یکی از کشورهایی که با آمریکا دارای معاهده اقتصادی هستند را دارا باشد ( ایران جزو کشورهای مجاز می باشد )
  • نشان دادن حداقل 300.000 دلار دارایی در ایران که از راه قانونی کسب شده باشد و تعهد به سرمایه گذاری حداقل 150.000 دلاری در آمریکا ( میزان سرمایه گذاری بسته به شرایط می تواند بیشتر باشد و به نوعی هر چه میزان سرمایه بیشتر باشد شانس متقاضی برای دریافت ویزا افزایش خواهد یافت )
  • بیزینس مورد نظر برای سرمایه گذاری باید مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا باشد.

به صورت کلی مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزینس به علت شرایط آسان و زمان کوتاه پردازش دارای درصد موفقیت بالایی می باشد و یکی از مناسب ترین شیوه ها برای اخذ گرین کارت آمریکا محسوب می شود. مزایای ویزای E2 عبارتند از:

  • امکان اخذ گرین کارت برای متقاضی و خانواده فرد
  • زمان پردازش کوتاه ( 3 تا 6 ماه )
  • امکان تمدید ویزای موقت به صورت نامحدود تا زمانی که متقاضی تمایل به سرمایه گذاری در آمریکا داشته باشد.
  • امکان تبدیل ویزای E2 به اقامت دائم از طریق EB3 یا EB5
  • بدون نیاز به مدرک زبان و مدرک تحصیلی