تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا بعد از آمریکا و انگلستان از نظر تعداد دانشجوی بین المللی در رتبه سوم قرار دارد ( طبق آمار سازمان همکاری اقتصادی و توسعه OCED نزدیک به 7 % از کل دانشجویان بین المللی مشغول به تحصیل در استرالیا هستند ). این میزان استقبال از تحصیل در استرالیا وابسته به دلایل زیادی می باشد مانند:

  •  سیاستهای تشویقی دولتتحصیل در استرالیا
  •  دانشگاهها و مراکز علمی معتبر
  •  سطح رفاه اجتماعی ایده آل
  • کیفیت زندگی در بهترین شهرهای دنیا
  • محیطی چندملیتی
  • امکان 20 ساعت کار دانشجویی در هفته ( به صورت تمام وقت در تعطیلات )
  • تنوع رشته های تحصیلی و زمینه های تحقیقاتی و پژوهشی

مقاطع تحصیلی در استرالیا شامل مقطع کارشناسی ( 3 تا 4 ساله ) ، مقطع کارشناسی ارشد ( 1 تا 2 ساله ) و مقطع دکترا ( 3 تا 5 ساله ) می شود. در استرالیا امکان ورود به مقطع دکترا پس از دوره کارشناسی فراهم می باشد به شرطی که شخص بتواند توانایی های خود را در امور تحقیقاتی اثبات کند به این منظور دانشجویان می توانند با شرکت در دوره های یک ساله تحقیقاتی ( کارشناسی ) مجوز لازم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا را به دست بیاورند.

تحصیل در استرالیا از نظر هزینه نسبت به کشورهای همسطح خود مانند آمریکا و انگلستان نسبتاً ارزانتر می باشد در حالی که نسبت به اکثر کشورها کشوری گران محسوب می شود ولی نقطه تمایز تحصیل در استرالیا ، سیاست های اشتغال و جذب متخصصین خارجی پس از فارغ التحصیلی می باشد که برای افرادی که خواهان اقامت پس از تحصیل هستند می تواند گزینه مناسبی باشد. به طور متوسط هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد سالیانه 15000 تا 30000 دلار است. هزینه زندگی هر فرد با در نظر گرفتن شریط فردی و سبک زندگی به طور میانگین 1500 دلار در ماه می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

  • پاسپورت با اعتبار ( حداقل 6 ماه تا تاريخ انقضا ) بهمراه کپی
  • شناسنامه بهمراه کپی و ترجمه رسمی
  • مدرک زبان انگلیسی (IELTS ) بهمراه کپی
  • نامه پذيرش (Offer letter) و يا نامه دانشگاه استرالیا مبنی بر تایید پذیرش
  • گواهی الکترونیکی ثبت نام
  • مدرک دانشنامه و ریز نمرات به همراه ترجمه رسمی
  • عکس

مدارک مالی مورد نیاز

  • مدارکی در رابطه با سابقه شغلی متقاضی در ايران (گواهی سوابق کاری)
  • رزومه (CV) عکس دار به همراه آدرس و اطلاعات تماس
  • انگیزه نامه تحصیلی Statement Of Purpose
  • ترجمه ی رسمی کارت پایان خدمت
  • تکمیل فرم های اطلاعات متقاضی

مدارک مالی مورد نیاز جهت ضمانت نامه مالی

  • ترجمه رسمی شناسنامه ضامن مالی دانشجو
  • ترجمه گواهی محل کسب درآمد ضامن
  • اصل و ترجمه رسمی ضمانت نامه مالی
  • پرینت گردش حساب ، سه ماهه منتهی به تاریخ اخذ ویزای ضامن