مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی

مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندیشهروندان کانادایی و افرادی که دارای اقامت دائم هستند می توانند از طریق اسپانسرشیپ و تحت برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی ، افراد خانواده درجه یک خود ( همسر – فرزند – والدین ) را به کانادا بیاورند و ابن افراد اقامت دائم کانادا را دریافت خواهند کرد.

مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی از شیوه های مختلف امکان پذیر می باشد که در این قسمت به اختصار آنها را شرح می دهیم:

مهاجرت به کانادا از طریق همسر

شهروند کانادا و یا فرد دارای اقامت دائم می تواند همسر خود یا شریک زندگی قانونی خود را به کانادا بیاورد و تعهد تامین هزینه های همسر خود ( خوراک ، مسکن ، پوشاک ) را تا 3 سال بپذیرد که برای این کار نیاز به ارائه مدرک تمکن مالی و درآمد کافی در سالهای اخیر می باشد. اگر فرد متقاضی با همسر خود در کانادا ازدواج کرده باشد باید مدارک لازم توسط استان مربوطه ارائه شود و اگر در خارج از کانادا ازدواج کرده باشد باید این ازدواج از نظر محل مربوطه قانونی بوده و مدارک آن قابل ترجمه باشد.

شرایط فردی اسپانسر

  • متقاضی باید بالای 18 سال باشد.
  • متقاضی باید دارای پاسپورت کانادا و یا مدرک اقامت دائم PR باشد.
  • فرد اسپانسر باید توانایی پرداخت هزینه های مربوط به همسر خود را داشته باشد.

شرایط همسر متقاضی

  • بالای 16 سال باشد.
  • از طریق قانونی با فرد اسپانسر ازدواج کرده باشد.
  • آزمایشات پزشکی و عدم سوء پیشینه را قبل از ورود به کانادا انجام دهد.

اگر فرد اسپانسر نتواند از عهده مخارج فرد اسپانسرشده برآید و آن فرد برای کمک به دولت کانادا مراجعه کند، فرد اسپانسر دیگر قادر به اقدام برای دیگر اعضای خانواده نخواهد بود.

مهاجرت به کانادا برای فرزندان فرد اسپانسر

تحت برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی برای فرزندان شهروندان کانادایی و یا افراد با اقامت دائم ، متقاضیان می توانند برای فرزندان زیر 19 سال خود اقدام برای اخذ اقامت دائم نمایند. فرد اسپانسر باید متعهد به تامین هزینه های فرزند خود به مدت 10 سال و یا تا 25 سالگی ( هر کدام که زودتر اتفاق بیافتد ) شود.

شرایط فرد اسپانسر

  • فرد باید بالای 18 سال باشد.
  • دارای پاسپورت کانادایی یا اقامت دائم باشد.
  • سوابقی مانند زندان، ورشکستگی یا تبعید نداشته باشد.
  • از دولت کانادا کمک مالی دریافت نکرده باشد.

شرایط فرزند اسپانسر شونده

  • باید زیر 19 سال و مجرد باشد.
  • باید تا رسیدن به سن 19 سالگی کاملاً مشغول به تحصیل بوده باشد.
  • از نظر مالی به پدر و مادر خود وابسته باشد.
  • همچنین اگر بالای 19 سال بوده و متاهل باشد در شرایطی که تا قبل از 19 سالگی ازدواج کرده باشد و در این دوران مشغول به تحصیل بوده و از نظر مالی به والدین خود وابسته باشد می تواند واجد شرایط تلقی شود.

مهاجرت به کانادا برای والدین فرد اسپانسر

شهروندان کانادایی و یا افراد با اقامت دائم می توانند برای والدین خود از طریق اسپانسرشیپ و تحت برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی اقدام نمایند. برای اسپانسرشیپ خانواده، شهروند کانادا باید دارای حداقل درآمد مشخص شده توسط دولت کانادا در 3 سال گذشته باشد که این میزان در استانهای مختلف کانادا متفاوت می باشد. این میزان درآمد در صورت کمبود میزان درآمد فرد اسپانسر می تواند شامل درآمد همسر فرد اسپانسر نیز باشد که در این صورت همسر فرد نیز باید به عنوان Co-signer مدارک را امضا نماید. در انتها شایان ذکر می باشد که فرآیند مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی برای والدین بسیار زمانبر می باشد و ممکن است تا 4-5 سال به طول بیانجامد.مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی

شرایط فرد اسپانسر

  • فرد باید بالای 18 سال باشد.
  • فرد دارای پاسپورت کانادایی و یا اقامت دائم کانادا باشد.
  • میزان درآمد فرد در 3 سال گذشته کمتر از مقدار تعیین شده نباشد.
  • فرد باید متعهد به تامین هزینه های والدین خود در کانادا تا 20 سال آینده شود.

همچنین برای محاسبه میزان درآمد مورد نیاز در 3 سال گذشته می توانید به جدول زیر مراجعه نمایید:

حداقل درآمد در سال 2012 حداقل درآمد در سال 2014 حداقل درآمد در سال 2015 تعداد افراد خانواده به علاوه پدر و مادر
36637 37705 38272 2 نفر
45040 46354 47051 3 نفر
54685 56280 57125 4 نفر
62023 63833 64791 5 نفر
69950 71991 73072 6 نفر
77879 80153 81355 7 نفر
7929 8148 8271 به ازای هر نفر اضافه

* مبالغ به دلار کانادا محاسبه شده است.

همچنین شهروندان کانادایی و یا افراد با اقامت دائم می توانند برای والدین یا پدر بزرگ و مادر بزرگ خود که موفق به مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی نشده اند، تحت برنامه سوپر ویزا Super Visa اقدام نمایند. برنامه سوپر ویزا به فرد اجازه اقامت تا 2 سال در خاک کانادا را می دهد و به صورت Single Entry و Multiple Entry صادر می شود و در صورت Multiple Entry بودن معمولا تا 1 ماه قبل از تاریخ انقضای گذرنامه فرد اعتبار خواهد داشت و در طول این دوران متقاضی هر بار که وارد کانادا شود می تواند تا 2 سال اجازه اقامت دریافت کند.